Σεισμοσ Μυτιληνη : Neos Seismos Sth Mytilhnh : Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς.

Σεισμοσ Μυτιληνη : Neos Seismos Sth Mytilhnh : Η δόνηση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, χωρίς.. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο της μονής βατοπεδίου, εφραίμ. Συγκλονίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου της κωνσταντινούπολης, övgün ahmet ercan, για τον σεισμό 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας (12.06.2017) στη μυτιλήνη. Η σεισμική ένταση με εστιακό βάθος 16,2 χιλιομέτρων έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης σεισμική δόνηση έντασης 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία.

Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, στο newsique.gr. Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους.

Seismos Twra Sth Mytilhnh Pressing Gr
Seismos Twra Sth Mytilhnh Pressing Gr from www.pressing.gr
Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης. Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Weather forecast mitilini, greece ▸. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος.

Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης.

Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά. Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Σύμφωνα με το ευρωπαϊκό σεισμολογικό. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Σκότωσε γατάκι πατώντας το με τα πόδια του! Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Έντονα αισθητός στη χίο και ιδιαίτερα. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Τα μέτρα του υπουργείου κοινωνικής ασφάλισης για τους. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, στο newsique.gr. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την.

Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. 5,3 ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί της λέσβου.ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης, αλλά και σε όλα τα. Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13.

Mytilhnh Apisteyth Istoria Didymos Seismos 172 Xronia Meta
Mytilhnh Apisteyth Istoria Didymos Seismos 172 Xronia Meta from www.newsit.gr
Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μυτιληνη σεισμοσ από το pagenews.gr. Κρίσιμες ώρες για τον ηγούμενο της μονής βατοπεδίου, εφραίμ. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά. Έντονος σεισμός 4,2 ρίχτερ κοντά στη σμύρνη. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη: Ισχυρός σεισμός τώρα στην μυτιλήνη.

Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Σκότωσε γατάκι πατώντας το με τα πόδια του! Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Σεισμός τώρα σε μυτιλήνη και χίο: Σεισμοσ μυτιληνη 15 ιουν 2017 | 18:13. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το επίκεντρο του σεισμού ήταν 4 χιλιόμετρα βόρεια της μαγούλα. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Η τελευταία σεισμική διεργασία έδιωξε από την πόλη της μυτιλήνης και τα πουλιά.

Μεγάλος σεισμός 5, 1 ρίχτερ χτύπησε το μεσημέρι της παρασκευής την αττική. Έως και 150 μη κατοικήσιμα σπίτια. Η μυτιλήνη είναι πόλη κτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της νήσου λέσβου. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Δέσμευση σπίρτζη για επιδότηση ενοικίου στους σεισμόπληκτους.

Isxyros Seismos Sth Mytilhnh Eidhseis
Isxyros Seismos Sth Mytilhnh Eidhseis from www.dikaiologitika.gr
Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Το blog του παρατηρητηρίου σεισμών ανανεώθηκε και καθημερινά οι αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας zougla.gr μπορούν άμεσα να ενημερώνονται. Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ καταγράφηκε ανάμεσα στην μυτιλήνη και τη χίο στις 10:13 σήμερα 18 ιουνίου. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους. Η σεισμική ένταση με μικρό εστιακό βάθος, μόλις 10 χιλιόμετρα έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην πόλη της μυτιλήνης. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μυτιληνη σεισμοσ από το pagenews.gr. Κατάλαβαν για τα καλά τον σεισμό σε χίο και λέσβο μυτιλήνη:

Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ.

Ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Αναχώρησαν για πειραιά 119 πρόσφυγες με δικαίωμα μετακίνησης. Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την ελλάδα και τον κόσμο, στο newsique.gr. Νέα σεισμική δόνηση αυτή τη φορά 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ «χτύπησε» ανοιχτά της μυτιλήνης στις 22:46 ώρα ελλάδος. Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί. Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της μυτιλήνης. Weather forecast mitilini, greece ▸. To μέγεθος της σεισμικής δόνησης είναι 3,9 ρίχτερ. Τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός έγινε στις 21:02 και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ήταν 4,2 ρίχτερ. Taggedρίχτερ σεισμός σεισμοσ μυτιληνη σεισμοσ τουρκια σεισμοσ τωρα τουρκία. Ισχυρό χτύπημα του εγκέλαδου ανήμερα χριστουγέννων. Είναι πρωτεύουσα του νησιού, έδρα του δήμου μυτιλήνης και της περιφέρειας βορείου αιγαίου, διοικητικό, εμπορικό και πνευματικό κέντρο με πληθυσμό 27.545 κατοίκους.

Δυτικά, νοτιοδυτικά της πόλης της μυτιλήνης σεισμοσ. Και νέος μετασεισμός αναστάτωσε το νησί.

Posting Komentar

0 Komentar